Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis


* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief € 25 boekingskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds p.b., inclusief bijdrage SGR € 5 p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Dresden.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Sylvia
Hoef en Haag
Sylvia
Hele leuke trip gehad met gezellige mensen en goede service
alt
Danielle
Gouda
Danielle
Leuke trip, coupe netjes en schoon. Leuke manier van reizen. Niet de snelste maar wel comfortabel en leuke gesprekken onderweg. Bedden zijn beetje krap maar uiteindelijk goed te doen als je niet te lang bent
alt
Lucia
Hellevoetsluis
Lucia
Fijne reis gehad in onze privé coupe met vriendelijk trein Stewart. Heerlijk relaxed. Ht wordt ronddarde treinprioriteit krijgt en er geen locomotief wissels meer nodig zijn, maar het begin is er! Geen gedoe met inchecken van bagage en midden in de stad uitstappen, mogelijk om op meerdere plekken op te stappen is ook fijn. Tuurlijk zijn er verbeter puntjes zoals beschikbaarheid van stroom en water, maar daar kun je rekening mee houden . Wij gaan zeker nog een keer mee als er (weer) andere citytrips worden aangeboden.