Ga jij ook mee met de trein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis
PERSBERICHT – Breda – 14-07-2021

Nieuwe slaaptrein naar zes populaire Europese bestemmingen

BREDA – De vraag naar een duurzaam alternatief voor vliegtuigen groeit. Onder de naam GreenCityTrip.nl rijdt daarom vanaf 15 oktober 2021 een nieuwe slaaptrein vanuit Nederland naar diverse Europese steden. Deze trein, met maar liefst 700 bedden, gaat tweemaal perweek rijden naar populaire bestemmingen als Praag, Wenen, Venetië, Innsbruck, Verona en Milaan.

Volgens GreenCityTrip.nl van reisorganisatie Flywise is de vraag naar een duurzaam alternatief voor vliegreizen groot. En corona heeft de interesse voor slaaptreinen verder aangewakkerd. Zeker als het gaat om bestemmingen die goed bereikbaar zijn per trein. Als city-tripper kun je in de avond vertrekken vanuit Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Arnhem. En de volgende ochtend kom je uitgerust aan op de bestemming; in hartje centrum, zonder wachtrijen op luchthavens en je hebt slapend ‘gewerkt’ aan het milieu. “Wist je dat je 700 kilogram CO2 bespaart?”, voegt Hessel Winkelman,mede-eigenaar, enthousiast toe.

Met de trein de toekomst in
Maarten Bastian, mede-eigenaar, vult zijn collega aan: “Met deze stap lopen wij als reisorganisatie voorop om de reiziger nog meer verantwoord te laten reizen. Met onze eigen trein bieden we stedentrips aan naar fantastische Europese steden, inclusief een hotel op bestemming. En als ANVR- en SGR-reisonderneming heeft de reiziger alle zekerheid en garantie. De trein blijft trouwens staan op de bestemming, zodat de city-tripper ook hier de garantie heeft dat hij weer veilig terug kan reizen naar Nederland.”Vanaf vandaag biedt GreenCityTrip.nl 5-daagse stedentrips aan inclusief slaaptrein en hotel vanaf € 199 per persoon en gaat daarmee de concurrentie aan met de luchtvaart.

------EINDE BERICHT------