Dresden
Dresden wordt ook wel het ‘Florence aan de Elbe’ genoemd.

Dresden

Dresden wordt ook wel het ‘Florence aan de Elbe’ genoemd. En met goede reden, want er zijn maar weinig steden waar je zoveel prachtige barokke torens en koepels vindt. Cultuur en architectuur waar je maar kunt kijken.
 
Ook winkelen kan bijzonder goed in Dresden. Rondom de Altmarkt zijn veel leuke winkels en ook de shopping mall ‘Centrum Galerie’ is de moeite waard. Daarnaast is Dresden rijk aan veel leuke kunstboetiekjes. ’s Avonds sluit je af met een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants die Dresden rijk is.
 
Naast de stad Dresden, is er ook in de omgeving veel te ontdekken. Zo reis je gemakkelijk en snel per S-Bahn naar Nationaal Park Sächsische Schweiz, waar je indrukwekkende natuur tegenkomt. Hier kun je de mooiste wandel- en fietsroutes afleggen.
 
Dresden is een bestemming vol leuke verrassingen. Je kunt je zowel in de stad zelf vermaken, als in de mooie omgeving.

De treinreis

Bij uw arrangement is de treinreis inbegrepen. De trein van European Sleeper heeft uitsluitend ligplaatsen. U reist comfortabel en milieuvriendelijk door de nacht naar uw bestemming. Dat scheelt ten opzichte van vliegen naar uw bestemming. U komt de volgende dag aan op uw bestemming.

Dit arrangement is inclusief:
  • Een retour treinreis.
  • 2 overnachtingen in een slaapcoupé met ligplaats.
  • Van 1 tot 3 overnachtingen in een hotel naar keuze.
  • Onbeperkt bagage meenemen.
  • Geld-terug-garantie.
  • Repatriëringsgarantie.
Optioneel bij te boeken:
Extra verplichte kosten:
Voorwaarden en bijzonderheden: