Berlijn
Berlijn is echt een stad waar voor iedereen iets leuks te doen is. Of je nu van winkelen, uitgaan, geschiedenis, eten of kunst houdt: in deze metropool vind je het.

Berlijn

Berlijn is echt een stad waar voor iedereen iets leuks te doen is. Of je nu van winkelen, uitgaan, geschiedenis, eten of kunst houdt: in deze metropool vind je het.

In Berlijn is het contrast tussen het verleden en heden fascinerend. Na de val van de muur is Berlijn in veel opzichten positief veranderd. De stad is bruisend geworden en elke wijk is uniek. Zo kun je shoppen op de beroemde Kurfürstendamm of in de trendy wijk Mitte, de mooiste musea bezoeken op het Museuminsel of de historische Alexanderplatz bezoeken.

Naast alle leuke wijken vind je in Berlijn ontzettend veel interessante historische plekken en monumenten. Wat dacht je van de Gedächtniskirche, het verlaten vliegveld Tempelhof en Checkpoint Charlie? Naast al deze interessante plekken kun je ook heerlijk eten in Berlijn. Zo komt de beroemde Currywurst uit Berlijn en eet je hier ook de beste zelfgemaakte Turkse Kebab.

Ofwel: in Berlijn is zoveel leuks te doen en kom je eigenlijk tijd tekort!

De treinreis

Bij uw arrangement is de treinreis inbegrepen. De trein van European Sleeper heeft uitsluitend ligplaatsen. U reist comfortabel en milieuvriendelijk door de nacht naar uw bestemming. Dat scheelt ten opzichte van vliegen naar uw bestemming. U komt de volgende dag aan op uw bestemming.

Dit arrangement is inclusief:
  • Een retour treinreis.
  • 2 overnachtingen in een slaapcoupé met ligplaats.
  • Van 1 tot 3 overnachtingen in een hotel naar keuze.
  • Onbeperkt bagage meenemen.
  • Geld-terug-garantie.
  • Repatriëringsgarantie.
Optioneel bij te boeken:
Extra verplichte kosten:
Voorwaarden en bijzonderheden: