Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Kom uitgerust aan op je bestemming

Er wacht een onvergetelijke reis op je

Slaaptrein en 2 hotelovernachtingen inbegrepen

* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief €25 boekingskosten, €2,50 bijdrage calamiteitenfonds en €5 bijdrage SGR p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Venetië, Milaan, Wenen, Verona en Innsbruck.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Lisanne
Amsterdam
Lisanne
Wat fijn dat deze optie bestaat; reizen met de nachttrein naar veel verschillende steden in Europa. Ik heb de reis als erg prettig ervaren. Ik stapte zonder enkel probleem op op Amsterdam Centraal, de QR code werkte goed en werd vriendelijk welkom geheten door de crew aan boord. Vervolgens na een goede nachtrust uitgestapt in Verona, wat fijn om meteen aan te komen in het stadscentrum. De terugreis was net zo aangenaam. Gedurende de reis waren er mogelijkheden wat drankjes en snacks te kopen, verder had de coupe alles inbegrepen om de reis aangenaam en comfortabel te laten verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar!
alt
Lisanne
Amsterdam
Lisanne
Ik heb de treinreis als enorm prettig ervaren. Ik stapte op op Amsterdam Centraal en werd vriendelijk verwelkomd door de crew aan boord. Vervolgens na een goede nachtrust uitgestapt in Verona. De terugreis net zo plezierig ervaren, een erge aanrader! De crew is erg vriendelijk, er werden wat mogelijkheden voor koffie, en wat andere dranken en snacks aangeboden. Verder was de trein prima, alles wat je nodig hebt voor een goede, aangename reis!
alt
Yvonne
Nederland
Yvonne
Met de trein naar Venetië geweest. Het idee van een treinreis sprak ons erg aan. We hadden een 4 persoonscoupe wat prima was. Raam kon alleen niet open. Was ook niet te maken dus was erg warm. Ook de terugreis was dit niet opgelost ( voor mijn gevoel gaat dit gewoon niet gemaakt worden). Terug reis hadden we 2 uur vertraging, communicatie was slecht. Vond de trein wel vies, coupe zelf maar schoon gemaakt en het afval van de vorige bewoners weggegooit. Terug reis waren de wc erg vies, en liepen over. De steward werd boos toen ik dat doorgaf. Wist ie nu wel en kon hij niets aandoen. Zou aanraden om deze taak toch echt aan iemand toe te bedelen. 20 uur een openbare wc zonder schoonmaak kan echt niet. Kortom leuke reis gehad maar zeker nog ruimte voor verbetering.