Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Kom uitgerust aan op je bestemming

Er wacht een onvergetelijke reis op je

Slaaptrein en 2 hotelovernachtingen inbegrepen

* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief €25 boekingskosten, €2,50 bijdrage calamiteitenfonds en €5 bijdrage SGR p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Venetië, Milaan, Wenen, Verona en Innsbruck.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Patricia
Wijchen
Patricia
Net terug van een heerlijk weekendje Wenen. Was voor mij de eerste keer met de nachttrein. Vriendelijk personeel, inderdaad wel een oude trein. Helaas slecht geslapen, waar ik me ook wel op had ingesteld. Had wel het geluk dat ik een 4 persoons coupe voor mezelf had. Waar ik wel heel blij mee was. Trein reed netjes op tijd. Vind het zeker voor herhaling vatbaar
alt
Alex
Goes
Alex
In de herfstvakantie hebben wij de trip met de trein naar Venetië gemaakt. Vertrekpunt was Breda. We werden zeer enthousiast ontvangen door de steward van onze wagon. In onze coupé (4 persoons) kregen we te horen dat we deze reis geen medepassagiers hadden!! Wel zo prettig eigenlijk. Het ontbijt- en snackpakket lag al klaar in de coupé. De treinreis begon met een tour-de-Holland en deze eindigde in Arnhem, waarna de reis verder ging richting Duitsland en Oostenrijk. We hebben in de trein geslapen, niet heel geweldig, want de bedden zijn heel hard. Maar de pret was er niet minder om. We werden wakker rond de tijd waarop we een schitterend uitzicht hadden op "München in de mist!" De ontbijtbox stelde niet veel voor, zeker niet voor de prijs van 29,50 per 2 boxen!! De verdere reis door Oostenrijk en Italië was geweldig Een heel wisselend landschap met veel bergen en dalen. Met een vertraging van bijna 2 uur zijn we aangekomen in Venetië. Het verblijf in Venetië was in één woord geweldig, evenals het weer die 3 dagen. Op zaterdagmiddag was de trein ruimschoots aanwezig voor vertrek, waardoor we alles op ons gemak weer konden installeren. We hebben ons weer prima geamuseerd in de trein en kwamen zondag rond een uur of twee weer aan in Breda. Al met al een trip om te herhalen. De medewerkers waren vriendelijk en de organisatie maakte waar wat ze beloofden. Nog een aantal tips voor de toekomst: * Koffie en thee (catering) wordt echt gemist!! * een oplossing voor de harde slaapbanken zou fijn zijn * De inhoud van de ontbijt- snackbox is te mager voor de gevraagde prijs *Wifi werd zeker gemist * De stopcontacten werkten niet allemaal en dat is vervelend als met meerdere passagiers bent!
alt
Jonne
Groningen
Jonne
Super leuke trip naar Venetië gehad. De treinreis was super mooi en alles was goed geregeld! Je bent maar redelijk kort in de stad zelf maar het voelde toch echt als even weg zijn en de reis zelf was ook een leuke ervaring! Ik hoop dat meer mensen nu voor deze treinoptie kiezen in plaats van het vliegtuig :)