Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis


* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief € 25 boekingskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds p.b., inclusief bijdrage SGR € 5 p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Dresden.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Freek
Tiel
Freek
Dit is echt een fantastische manier om te reizen. Er is een heel goede sfeer in de trein en het personeel is heel vriendelijk. Op die manier is het reizen ook echt een heel leuk onderdeel van de vakantie geworden. Ook het uitzicht vanuit de trein is prachtig. Ik ben inmiddels via Green City Trip naar Praag en Verona gegaan en Boedapest staat ook binnenkort op de planning. Kortom, ik ben een vaste klant aan het worden :)
alt
Chantal
Bunschoten
Chantal
Leuke en andere manier van reizen. Slapen was goed te doen. Gelukkig kwam de 5 persoons coupe niet vol, anders is het wel heel druk en op elkaar, vooral als je wil zitten. Aanrader voor een stedentrip.
alt
Alexander KOrenhof
Utrecht
Alexander KOrenhof
FIjne treinreis, goede slaapplek met beddegoed. Sanitair mag wel wat schoner/ vaker schoongemaakt worden. Trein reed ook goed op tijd