Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis


* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief € 25 boekingskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds p.b., inclusief bijdrage SGR € 5 p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Dresden.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
HY
Amsterdam
HY
The outbound trip was nice but the inbound trip back to Amsterdam was annoying in the beginning as the AC was not functioning for 3 hours and it was super humid and hot in the car.
alt
Leon
Losser
Leon
Het is niet zoals we het ons voorgesteld hadden. Instappen in Deventer, geen controle, geen ontvangst in de trein met informatie. Treincoupes zijn verouderd, zittingen zijn deels kapot, maar zeker ook vies. Ruimte is te klein voor 5 personen, ladder staat in de weg in coupe. Wat verder stoorde is een gebrek aan communicatie : in de avond klinkt het "welkom in de trein, tot morgenvroeg zullen er geen berichtten zijn" Er is geen mogelijkheid om drinken te kopen. Dit is vooraf niet vermeld, waardoor mensen te weinig drinken bij zich hadden. Warm in de coupes, geen mogelijkheid tot reguleren van de temperatuur. Te weinig personeel in de trein, heb er de hele reis maar 2 mensen gezien, die wel erg vriendelijk waren overigens. Tips: open een wagon met restauratie waar je drinken en wat kleine snacks kunt kopen geduredne de reis. Tip : zorg voor personeel aan boord dat de wc schoon maakt : 18 wagons met 40 mensen maken een hoop vuil, dit zou veel vaker schoongemaakt moeten worden. Tip : breng meer informatie in de trein over tussenstops, reisduur, en ook al over de terugreis zodat er niet 700 man in de hal van station Praag naar een bord met informatie aan het kijken is waar de trein toch zal staan. Tip: maak van een 5 persoonscoupe een 4 persoons, dat lijkt niet veel maar scheelt enorm op 2 x 2 x 2.80 inhoud. Voor jeugd is dit waarschijnlijk iets beter te doen, maar voor mensen in de leeftijd vanaf 50 jaar, waar de trein toch echt vol mee zat, is het niet erg comfortabel reizen.
alt
Mieke
Edam
Mieke
Wij vonden het geweldig!! Gezellige mensen in de coupe. Kwamen goed genoeg uitgerust aan.