Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis


Er wacht een onvergetelijke reis op je

Slaaptrein en 2 hotelovernachtingen inbegrepen

* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief €25 boekingskosten, €2,50 bijdrage calamiteitenfonds en €5 bijdrage SGR p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Venetië, Milaan, Wenen, Verona, Göteborg, Bologna, Kopenhagen, Malmö, Florence, Salzburg, Linz, Como en Bolzano.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Lisa
Oud-Beijerland
Lisa
Wij hebben erg genoten van onze trip naar Praag. Crew was erg vriendelijk en behulpzaam. Wel zowel op de heen als terugweg veel 'vertraging' gehad. Reis duurde langer dan gepland. Ook was het erg onduidelijk welk platform we moesten verzamelen.. Op de tickets staat zie borden, maar deze trein werd niet weergegeven op de borden. NS personeel wist ook van niks. Leuke unieke ervaring.
alt
Jeroen
Almere
Jeroen
Met zijn tweeën naar Verona, privé coupe, met greencity trip was een zeer aangename manier van reizen. Na nachtje slapen bleek 's ochtends bij de Oostenrijkse grens dat het Italiaanse personeel in staking was. Bussen stonden al klaar, top geregeld. Enige minpuntje vind ik het hygiënische niveau van de gemeenschappelijke toilet voorzieningen, dat mag echt wel schoner!
alt
Stephanie
Roosendaal
Stephanie
Mijn tienerzoon en ik hadden de reis naar Venetië. Wij vonden het een hele fijne manier van reizen met de slaaptrein. Lekker veel ruimte, ook tijdens het slapen. Tevens geen last van piepende oren vanwege de luchtdruk wat bij vliegen soms wel kan zijn. Ook het snack/ontbijt pakket is goed bevallen. En fijn personeel in de trein. We zaten in het Leonardo Hotel. Mooi luxe hotel met uitgebreid ontbijt en ideaal vanwege de ligging vlakbij de trein/bus waardoor je zo binnen tien minuten in Venetië centrum bent.