Ga jij mee met onze slaaptrein?
verantwoord en ontspannen op reis
 Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen
 Reizen zonder overstap
 Onbeperkt bagage meenemen
 Ontspannen en gezellig op reis


* Prijs p.p. o.b.v. 2 pers/5 dagen, exclusief € 25 boekingskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds p.b., inclusief bijdrage SGR € 5 p.p.
Ontdek Europa met onze slaaptrein. Vanuit Nederland ontspannen reizen naar prachtige Europese bestemmingen zoals Praag, Dresden.Liever alleen een treinticket zónder hotel? Boek hier ticket-only!

Reviews

alt
Aki
Rotterdam
Aki
De trein had 30+ minuten vertraging bij vertrek vanuit Nederland en vanuit Praag werd het vertrekperron pas 10 minuten voor tijd aangekondigd. Dit maakte de reis wat gespannen. Wij zaten in de economy coupé. Het is wat klein voor de gemiddelde Nederlander maar het was schoon en warm. Voor de lichte slaper is economy klasse niet aanbevolen. De trein schudt heel erg door de nacht heen en maakt nogal wat lawaai. Boek niet de onderste bedden want de rugleuning zit in de weg waardoor je 20 cm minder ruimte hebt, en het bed was al te klein om mee te beginnen! Op de trein krijg je alleen oploskoffie en ook maar tussen 8-9u Wij hadden ons al hierop voorbereid en hadden onze eigen eten en thermosfles met koffie meegenomen Toiletten en wasruimtes waren schoon. Het water werkte soms niet. Aankomst op bestemmingen werd ruim voor tijd gecommuniceerd. Trein managers liepen rond een waren aanspreekbaar. Al met al, geen slechte ervaring. Goed voor een budgetreis met vrienden.
alt
Alien
Zwolle
Alien
Met 4 personen in een coupe is goed te doen. Vriendelijk personeel. De koffie is wel een teleurstelling, prijs/kwaliteit is uit balans. De bedden zijn ietwat smal. Verder was het een geslaagd avontuur.
alt
Mathilene
Almere
Mathilene
Was een heel avontuur, maar erg leuk om te doen. Treinpersoneel is vriendelijk en behulpzaam. Medereizigers ook. We hadden een economy coupé, een volgende keer gaan we toch liever iets luxer. Nu weinig ruimte met 5 mensen, maar iedereen was welwillend. Sfeer in ons treinstel was goed. Ook naastliggende treinstellen waar we doorheen zijn gelopen. Wel voor herhaling vatbaar, al miste ik een app o.i.d met informatie hoe laat de trein precies waar aankwam, waar we precies zijn( als we stilstaan bv), eeen beetje zoals je in een vliegtuig kan bijhouden waar je je bevindt).