Wenen
Bezoek de klassieke hoofdstad van Oostenrijk.

Wenen

Wenen is een van de meest romantische en mooiste steden van Europa. De lucht hier is gevuld met de geluiden van muziek en de geur van koffie. De straten van de Oude Stad verrukken met een overvloed aan cafés die hier nooit leeg zijn en de sfeer in de stad neemt je terug naar de tijd van Mozart, Beethoven en Strauss.

Zich ontspannen met een krant, een gebakje en een espresso is volgens UNESCO een officieel tijdverdrijf in Wenen. Dus proef eerst de sachertorte en maak daarna een wandeling door de prachtige gebouwen in verschillende stijlen, zoals het Keizerlijk paleis of de Staatsopera. Ben je geïnteresseerd in kunst? Dan ben je bij Wenen aan het juiste adres! Bezoek talloze musea waar je meesterwerken vindt van artiesten als Gustav Klimt of Egon Schiele.

Even een pauze nemen van al die bezienswaardigheden? Ga winkelen! In Wenen zijn er net zoveel verschillende winkels als monumenten. En vergeet de chocoladewinkels niet - het is het waard.

De treinreis

Bij uw arrangement is de treinreis inbegrepen. Onze trein heeft uitsluitend ligplaatsen. U reist comfortabel en milieuvriendelijk door de nacht naar uw bestemming. Dat scheelt ten opzichte van vliegen naar uw bestemming. U komt de volgende dag aan op uw bestemming.

 
Dag 1

Vertrek vanuit Nederland in de avond.

 
Dag 2

De trein komt aan op de bestemming.

 
Dag 3

Tijdens de reis blijft onze trein wachten op de bestemming.

 
Dag 4

We vertrekken in de avond richting Nederland.

 
Dag 5

Aankomst in Nederland.

Dit arrangement is inclusief:
  • Een retour treinreis.
  • 2 overnachtingen in een slaapcoupé met ligplaats.
  • 2 overnachtingen in een hotel naar keuze.
  • Onbeperkt bagage meenemen.
  • Geld-terug-garantie.
  • Repatriëringsgarantie.
Optioneel bij te boeken:
Extra verplichte kosten:
Voorwaarden en bijzonderheden: