Verona
Proef het ware Italië.

Verona

Proef het ware Italië.

Verona staat bekend als stad van de opera, maar vooral als meest romantische stad van Italië. Het middeleeuwse Verona vormt immers het decor van Shakespeare’s tragische liefdesgeschiedenis Romeo en Julia. Zo kun je in Verona het beroemde balkon bezoeken van Julia. Verder heeft de stad een prachtig historische centrum, geniet van een prachtige opera of bewonder één van de vele mooie kerken!

Als je in Verona bent, geniet je van de Italiaanse cultuur,  de vele gezellige winkelstraten en de heerlijke pasta's en pizza's. Je start ’s ochtends met een sterke espresso zoals de Italianen dat doen, eet ’s middags een schepijsje en later op de dag vind je in de kleine en gezellige straatjes een enorme selectie aan authentieke Italiaanse restaurantjes. Verona is een stad voor de echte Italië liefhebbers!

De treinreis

Bij uw arrangement is de treinreis inbegrepen. Onze trein heeft uitsluitend ligplaatsen. U reist comfortabel en milieuvriendelijk door de nacht naar uw bestemming. Dat scheelt ten opzichte van vliegen naar uw bestemming. U komt de volgende dag aan op uw bestemming.

 
Dag 1

Vertrek vanuit Nederland in de avond.

 
Dag 2

De trein komt aan op de bestemming.

 
Dag 3

Tijdens de reis blijft onze trein wachten op de bestemming.

 
Dag 4

We vertrekken in de avond richting Nederland.

 
Dag 5

Aankomst in Nederland.

Dit arrangement is inclusief:
  • Een retour treinreis.
  • 2 overnachtingen in een slaapcoupé met ligplaats.
  • 2 overnachtingen in een hotel naar keuze.
  • Onbeperkt bagage meenemen.
  • Geld-terug-garantie.
  • Repatriëringsgarantie.
Optioneel bij te boeken:
Extra verplichte kosten:
Voorwaarden en bijzonderheden: